Spirit First Nederasselt

Bedrijfs-oplossingen

Wat betekent het wanneer we Spirit First leven?! Iemand die dit wil leven, zet bewustzijn op de eerste plaats en vindt dat belangrijker dan de mening, de angsten en verlangens van het afgescheiden zelf. In de nabijheid van een individu die Spirit First zet, ervaren we een verruiming van bewustzijn en zo iemand is een open verbinding waardoor hoger bewustzijn zich kan manifesteren in de wereld.

Lees Meer...

Wijchen gezond

Bedrijfs-oplossingen

In Wijchen bestaat sinds begin 2013 een heel serieuze ambitie om van Wijchen de gezondste gemeente van Nederland in 2018 te maken. Het betreft een initiatief van een aantal huisartsen, apothekers en de ZZG zorggroep. In de afgelopen 2 jaar hebben zij plannen ontwikkeld, die het doel van de gezondste gemeente mogelijk maken. In de plannen is er ruimte voor een diagnostisch centrum, een eerstelijnscentrum en een leefstijlcentrum.

Lees Meer...

Triptiek

Bedrijfs-oplossingen

Wat is Triptiek Een triptiek is een drieluik, een schilderij dat bestaat uit drie door middel van scharnieren verbonden panelen. Elk paneel vertelt een eigen verhaal. Samen vormen de drie verhalen een groter geheel. Zo is het ook met de drie partners van Triptiek. De verbinding van de individuele kwaliteiten en ervaring van de partners staat garant voor een inspirerend en duurzaam antwoord op de vragen van onze klanten.

Lees Meer...