Voor Wie

Integraal Herstel
Je realiseert je dat je klem zit in je verslaving.
Je weet je geen raad en weet niet welke weg te bewandelen om verslavingsvrij te leven.
De wil is er wel, maar alleen lukt het niet.
Er is een andere, uitdagende weg die volledige toewijding vraagt: Integraal Herstel.

Onderken je verslaving
Integraal Herstel biedt een programma voor mensen die zelf onderkennen verslaafd te zijn of een probleem te hebben op het gebied van verslaving en zich open stellen hier iets aan te gaan doen. Wij richten ons op een breed spectrum aan verslavingen, van alcohol tot social media, en alles wat daar tussen ligt.

Leefdomeinen
Integraal Herstel ondersteunt en begeleidt op alle leefgebieden. Dat houdt in dat zowel dagbesteding, zingeving, sociaal-psychisch – lichamelijk functioneren, huisvesting, financiën, voeding aandacht krijgt. De balans van de leefgebieden verstevigt het fundament voor een verslavingsvrij leven. Integraal Herstel wijst je de weg naar instanties of organisaties die ondersteunend voor je herstel kunnen zijn.

Zorg op maat
Integraal Herstel levert passende zorg op maat bij verslavingsproblemen vanuit de WMO en aan particulieren. Integraal Herstel kan je ook ondersteunen in het voor- en natraject van een GGZ behandeling. Zo maak je het fundament zo stevig mogelijk, onderweg naar een verslavingsvrij leven.